Elérhetőség:

1155 Budapest, Árvavár u. 42.

Tel.: 30/2262026

apatibarnabas1@gmail.com

Alkalmazása


Szinte ez az egyetlen villamos fűtési mód, amit bárhol lehet alkalmazni. 

Bármilyen alapterületű és magasságú ipari létesítmény, csarnok fűtésére alkalmas. Álmennyezetbe is beépíthető kialakítása miatt kedvező a helykihasználás. Pincék esetében a legmegfelelőbb fűtési megoldás. Mivel folyamatosan szárítja a falakat, nem jöhet létre penészesedés.

Az ipari létesítményekhez hasonlóan a sport-csarnokok, testedzésre, sportolásra szolgáló kisebb és nagyobb helyiségek, uszodák fűtésére is rendkívül jól hasznosítható. Ebben az esetben a felhasználáshoz társul az infra egészségre gyakorolt jótékony hatása is, mely rendkívül hasznos az izmok és izületek melegítése, melegen tartása szempontjából. Alkalmazható a manapság igen népszerű infraszaunák építése, ITPPII típusok esetében a finn szaunák infrával való kombinálása során is.

Házak, lakások, ideális fűtése, mivel a fűtőelemeknek szinte semmilyen helyigénye nincs. Esztétikai megjelenése a legmagasabb igényeket is kielégíti, akár egyéni elképzelések szerint is kialakítható.

Mivel éghető anyagra szerelhető, ezért rendkívül jól alkalmazható tetőterek és hétvégi házak (akár fa házak) egyedi vagy központilag vezérelt fűtésére is. Gyors felfűtése és vezérlése lehetőséget biztosít a telefonos távkapcsolások alkalmazására. Üdülők esetében a folyamatos fagymentesítést végzi, és elég az odaérkezés előtt fél órával üzembe helyezni a rendszert ahhoz, hogy mire megérkezik a tulajdonos, meleg lakásba léphessen.

Templomi padsorok, szószékek, továbbá egyéb közösségi helyiségek "helyi" fűtésére, kis helyigénye és jó beépíthetősége miatt rendkívül alkalmas.

Állattartással kapcsolatos helyiségek fűtése szempontjából, nem elhanyagolható tény, hogy az élőlények számára szintén nélkülözhetetlen az infravörös sugárzás. Ez a fajta hő létfontosságú számukra, „fontosabb” mint a levegő hője. Az infrapanelekkel biztosíthatjuk ezt a fajta szükségletüket és a folyamatos szellőztetés is megoldható.

Ára –annak ellenére hogy elektromos árammal működik– a kitűnő konstrukciónak köszönhetően sokkal kedvezőbb a gázfűtésnél: a beszerelése egy gázos központi fűtésnek mintegy 30-40 %-a (és gyorsabb, valamint egyszerűbb, nem kell terveztetni, nem kell kémény,…) az üzemeltetése pedig a gázos fűtésnek ca. 70 %-a!

Mivel minden ingatlannak más az adottsága, minden megkereséskor egyedi árajánlatot adunk.